Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730695974

Amistoso (Int.) 730695974 Información oficial sobre el partido 730695974 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

RCD Español Glattal Alineación oficial del equipo 'RCD Español Glattal' en el partido 1 - 1 Islikon Liberty SV Alineación oficial del equipo 'Islikon Liberty SV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Español Glattal Alineación oficial del equipo 'RCD Español Glattal' en el partido 2 - 1 Islikon Liberty SV Alineación oficial del equipo 'Islikon Liberty SV' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,6 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Español Glattal

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 l'estadi va començar a corejar el nom d'en José Luis Rojas ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Español es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Santiago Zatón una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Köbi Vitt va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Camilo Duarte Agro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Köbi Vitt va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xurxo Iago Pino de Español es va emportar una amonestació al minut 4 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Luis Rojas de Español la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Islikon Liberty SV

Goles Goles

  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Ilias Acton, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Pascal Perkuhn de LSV, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!