Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730695010

Amistoso (Int., RC) 730695010 Información oficial sobre el partido 730695010 en Hattrick

19.03.2024 19:20:00

Coloncovez Alineación oficial del equipo 'Coloncovez' en el partido 3 - 2 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
2 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 3 / 8
1 / 1 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 1
0 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 1
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 2 / 4
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 2
0 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
48 % Posesión 45' 52 %
47 % Posesión 90' 53 %
Normal Táctica Normal
Coloncovez Alineación oficial del equipo 'Coloncovez' en el partido 3 - 2 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Coloncovez Alineación oficial del equipo 'Coloncovez' en el partido 3 - 1 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Tiene un resultado normal 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,4 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coloncovez

Goles Goles

  • 106 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jamie Kearns sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 57 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Coloncovez va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 80 Israel Dyrgren va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Coloncovez va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Claudio Cavasin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Peyman Abolfathi.

Imprevisibles

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Alberto Cacho que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 125 Minuto 12 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Paco Baroja va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 1.
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 77 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ricardo Nuno Freitas Carvalho.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Reiner Pino va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Imprevisibles va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marco Mazzei va desviar el xut final de Reiner Pino després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Paco Baroja va estar a punt de posar per davant a Imprevisibles amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marco Mazzei va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Reiner Pino quasi aconsegueix empatar per Imprevisibles al minut 81, però Marco Mazzei va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 225 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Francisco Serís va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 温 (Wen) 安鹏 (Anpeng) de Imprevisibles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bertram Tomasek.