Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730694191

Amistoso (Int.) 730694191 Información oficial sobre el partido 730694191 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

VinesOvdTeam Alineación oficial del equipo 'VinesOvdTeam' en el partido 0 - 6 Nędzazbiedą Alineación oficial del equipo 'Nędzazbiedą' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
VinesOvdTeam Alineación oficial del equipo 'VinesOvdTeam' en el partido 0 - 9 Nędzazbiedą Alineación oficial del equipo 'Nędzazbiedą' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VinesOvdTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fiorenzo Sbandi va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 6. En Mark-Stephan Greiveldinger va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Nędzazbiedą

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Kalin Uliverov es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Just Thorup, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 47 de partit va donar a Nędzazbiedą l'avantatge per 0 - 3. Aert van Silfhout en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Kalin Uliverov va augmentar l'avantatge de Nędzazbiedą a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Massimo Ballerini va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): Jann-Fiete Millöcker va marcar al minut 67 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Aert van Silfhout després de 12 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rafa Colmenares va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després de 49 minuts, Ignaz van de Kar va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rafa Colmenares va estar atent i va desviar la pilota a córner.