Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730694118

Amistoso (Int.) 730694118 Información oficial sobre el partido 730694118 en Hattrick

19.03.2024 19:15:00

Onion Galaxy Alineación oficial del equipo 'Onion Galaxy' en el partido 4 - 5 Atlético de Sua Alineación oficial del equipo 'Atlético de Sua ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Onion Galaxy Alineación oficial del equipo 'Onion Galaxy' en el partido 4 - 3 Atlético de Sua Alineación oficial del equipo 'Atlético de Sua ' en el partido
Tiene un resultado normal 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,9 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onion Galaxy

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 6, el Galaxy va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Baldo Francobandiera, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Pier Carlo Aurigemma va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 27.
  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Als 72 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Galaxy va acabar amb la pilota als peus de Sergio Rubagotti que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Galaxy equilibrava la balança al minut 78. En Giovanni Jabrane, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giovanni Jabrane de Galaxy es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.

Atlético de Sua

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): En Vincent Hutin va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jarno Velthuizen la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Passats 20 minuts de partit, Atlético es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Mario Paneghini es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Atlético va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Mario Paneghini va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 190 Minuto 57 (Gol de falta): Al 57 minuts, El Atlético va fer el 2-4. En Ernest Subirà va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 170 Minuto 81 (Gol de falta): Al minut 81 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Mario Paneghini va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Barna Sengel de Atlético va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 56 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Jarno Velthuizen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Massimo Servetto va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Ernest Subirà de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.