Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730694083

Amistoso (Int.) 730694083 Información oficial sobre el partido 730694083 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

FC Rehe Põik Alineación oficial del equipo 'FC Rehe Põik' en el partido 1 - 1 MAMBÖ F.C. Alineación oficial del equipo 'MAMBÖ F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Rehe Põik Alineación oficial del equipo 'FC Rehe Põik' en el partido 1 - 1 MAMBÖ F.C. Alineación oficial del equipo 'MAMBÖ F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,5 % 17,9 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Rehe Põik

Goles Goles

  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Danel Part la va rematar Alar Pärn amb una magnífica volea que va fer pujar per a Rehe el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Alar Pärn ja els havia advertit que el porter contrari, en Simó Ramon, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Olari Rannala va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rehe se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Rehe va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tasuja Ülenõmm va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Simó Ramon.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): Al minut 64, Olari Rannala gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Alar Pärn, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 220 Minuto 78 (Ocasión de falta): Al minut 78, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Alar Pärn de Rehe va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

MAMBÖ F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 76 minuts Ivan Dimitrov va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MAMBÖ va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ivan Dimitrov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del MAMBÖ que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en 管 (Guan) 海庭 (Haiting), que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.