Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730693999

Amistoso 730693999 Información oficial sobre el partido 730693999 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido 2 - 1 Qart Hadasht FC Alineación oficial del equipo 'Qart Hadasht FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido 6 - 1 Qart Hadasht FC Alineación oficial del equipo 'Qart Hadasht FC' en el partido
Es un cenizo 6.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abrera Rangers

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rangers contenien la respiració mentre en Javier Feijoo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Clemente Sali de Rangers aconseguir un gol al minut 51 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pol Casellas va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Rangers va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Hermenegild Aimà va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Manel Toledo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Rangers ho intentava per la dreta per mitjà de Rogelio Páramo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Qart Hadasht FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador visitant Pere Kraljevski va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 9 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Ármin Szendrődy va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 23, i va passar la pilota a Ulises Guerrón, però aquest no va encertar a marcar.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hadasht que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miguel Foguete, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Eduard Campderrich al minut 31 semblava entrar, però Josip Cueni va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Ármin Szendrődy va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Josip Cueni, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.