Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730693551

Amistoso (Int., RC) 730693551 Información oficial sobre el partido 730693551 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Txuskillos CF Alineación oficial del equipo 'Txuskillos CF' en el partido 2 - 1 Tönnis FC Alineación oficial del equipo 'Tönnis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Txuskillos CF Alineación oficial del equipo 'Txuskillos CF' en el partido 3 - 0 Tönnis FC Alineación oficial del equipo 'Tönnis FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txuskillos CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Després de 75 minuts de partit, Juan Rul igualava per Txuskillos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 108 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 108 gràcies a la jugada de Rory Wanderley, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Txuskillos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Rul, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 33 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Tareq Kamli va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Rory Wanderley del Txuskillos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raül Torrentgenerós va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 210 Minuto 60 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Tareq Kamli quasi empata el partit al minut 60, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): Al minut 77, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tönnis FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Tönnis van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Elias Joelsson.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Teo Vinterbrant de Tönnis va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 53 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): En Hans-Christian Andersson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 215 Minuto 102 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Anthon Tjäderbrant quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.