Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730693431

Amistoso (Int.) 730693431 Información oficial sobre el partido 730693431 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Piflus United Alineación oficial del equipo 'Piflus United' en el partido 3 - 3 la storta Alineación oficial del equipo 'la storta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Piflus United Alineación oficial del equipo 'Piflus United' en el partido 4 - 2 la storta Alineación oficial del equipo 'la storta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,9 % 4,6 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piflus United

Goles Goles

  • 102 Minuto 41 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Piflus van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Santiago Ortiz Mexia en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 71 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Santiago Ortiz Mexia, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Piflus a l'empat.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors del Piflus amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 89, deixant 陆 (Lu) 赐翔 (Cixiang) en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Piflus enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del storta. La jugada d'estratègia del Piflus per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Santiago Ortiz Mexia va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Piflus Santiago Ortiz Mexia quasi va assolir l'empat al minut 79 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

la storta

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Karius Diliavičius de storta va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el storta va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Axel Grant aconseguint el 0 - 2.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, Karius Diliavičius va pentinar un córner cap al segon pal que Rui Valentim Lopes va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Rubén Darío Garbari va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Axel Grant de storta va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Enn Sepp de storta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Axel Grant.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubén Darío Garbari de storta es va guanyar la targeta groga merescudament.