Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730693199

Amistoso (Int., RC) 730693199 Información oficial sobre el partido 730693199 en Hattrick

19.03.2024 19:20:00

F.C.C. Pieverly Hills Alineación oficial del equipo 'F.C.C. Pieverly Hills' en el partido 2 - 3 Crucian Carp Alineación oficial del equipo 'Crucian Carp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.C. Pieverly Hills Alineación oficial del equipo 'F.C.C. Pieverly Hills' en el partido 2 - 1 Crucian Carp Alineación oficial del equipo 'Crucian Carp' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,4 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.C. Pieverly Hills

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Eugenio Panariti de Pieverly va aconseguir igualar el partit al minut 44, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Pieverly s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jérémi Cocu que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 72 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jérémi Cocu va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Rino Rubagotti, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Roberto Robustelli de Pieverly va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Crucian Carp

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, Ruben Rohner va pentinar un córner cap al segon pal que Gernhard Lunkenbein va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb 70 minuts jugats, Eduardo Alvite de Crucian va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 170 Minuto 89 (Gol de falta): Crucian va passar a dominar el partit per 2 - 3 després d'un golàs de falta de Piotr Wysocki.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stefano Marcosignori de Crucian es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daver Yengi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.