Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730693122

Amistoso (Int., RC) 730693122 Información oficial sobre el partido 730693122 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Portugal F.C. Alineación oficial del equipo 'Portugal F.C.' en el partido 2 - 1 Altishofen 31 Alineación oficial del equipo 'Altishofen 31' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Portugal F.C. Alineación oficial del equipo 'Portugal F.C.' en el partido 2 - 0 Altishofen 31 Alineación oficial del equipo 'Altishofen 31' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portugal F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 73 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 73. Manuel Brota, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Passats 74 minuts, Iván Guruceta, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Portugal es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Toni Timarić va fer una magnífica aturada al minut 34, tot i el bon llançament de falta de Manuel Brota.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alfonso Palacio no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alejandro Rotellar estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Cosmin-Alexandru Dodoiu va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Altishofen 31

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ted Eschenmoser es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Søren Friis Hansen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.