Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730692312

Amistoso (RC) 730692312 Información oficial sobre el partido 730692312 en Hattrick

20.03.2024 12:20:00

lunys Alineación oficial del equipo 'lunys' en el partido 2 - 3 kalaos Alineación oficial del equipo 'kalaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
lunys Alineación oficial del equipo 'lunys' en el partido 1 - 2 kalaos Alineación oficial del equipo 'kalaos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,1 % 40,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lunys

Goles Goles

  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): lunys sabia com jugar al contraatac, i al minut 63, Marcos Ortiz va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Christian Masilka es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Christian Masilka del lunys ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jorge Cerdán va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Kazimierz Szwed va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Delio Lomazzo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Raül Vendrell va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arsèni Caballol de lunys la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Arsèni Caballol de lunys es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 78.

kalaos

Goles Goles

  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ovidiu Vâgu quedar desmarcat i marcar per a kalaos al minut 44. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 118 Minuto 46 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 46, Amir Galego va pentinar un córner cap al segon pal que Jarosław Żabierek va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Atarrabi Belendiz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 1 - 3 per a kalaos.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Alexander Spera va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Camille Zeyen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Atarrabi Belendiz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 62 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. kalaos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.