Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730691861

Amistoso 730691861 Información oficial sobre el partido 730691861 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Madafakas Alineación oficial del equipo 'Madafakas' en el partido 4 - 2 C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Madafakas Alineación oficial del equipo 'Madafakas' en el partido 6 - 0 C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido
Tiene mala suerte 6.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madafakas

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Madafakas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 30 José Desplá va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Madafakas a 2 - 0. Alexander Matas va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alejandro Galarreta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Madafakas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ramón Abella va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ramón Abella de Madafakas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Tedo Serra gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mauregato Condó va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Guirado de Madafakas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

C.F. Aston Birra

Goles Goles

  • 152 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, Aston va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Fatih Kavruk va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Tom Pflederer va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Manuel Alberto Collantes va deixar a Ramón Abella assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Yinon Amir estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Fatih Kavruk, als 63 minuts, va fallar per ben poc.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Alfonso Herratiz va fer una estirada espectacular al minut 64, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Enric Algaba.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Fatih Kavruk quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Alberto Collantes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Koldo Iranzo de Aston es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Yinon Amir de Aston va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.