Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730691646

Amistoso (Int.) 730691646 Información oficial sobre el partido 730691646 en Hattrick

19.03.2024 18:30:00

NonStop FC Alineación oficial del equipo 'NonStop FC' en el partido 2 - 2 parlita fc. Alineación oficial del equipo 'parlita fc. ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NonStop FC Alineación oficial del equipo 'NonStop FC' en el partido 1 - 2 parlita fc. Alineación oficial del equipo 'parlita fc. ' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,2 % 40,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NonStop FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Bero Kreuter va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 20, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del NonStop, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Corria el minut 42, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. NonStop s'avançava en el marcador després que en Ole Jagodits xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Al minut 89, Ole Jagodits gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

parlita fc.

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): parlita va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 3, quan Ángel David Prados, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de parlita eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 90, Bolívar Ponce Enríquez va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): parlita van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 24 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Zósimo Cachupín no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): parlita van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Marcos Idirin va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 260 Minuto 50 (Ocasión de falta): Amb 50 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Zósimo Cachupín va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Ángel David Prados sol davant la porteria al minut 80, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Aso de parlita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marcos Idirin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.