Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730691462

Amistoso (Int., RC) 730691462 Información oficial sobre el partido 730691462 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Nostrapacus Alineación oficial del equipo 'Nostrapacus' en el partido 0 - 1 Høvdingene Alineación oficial del equipo 'Høvdingene' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nostrapacus Alineación oficial del equipo 'Nostrapacus' en el partido 1 - 1 Høvdingene Alineación oficial del equipo 'Høvdingene' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,6 % 35,6 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nostrapacus

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): 林 (Lin) 海欣 (Haixin) va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 25 de joc.
  • 290 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Gustavo Xavier va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Celdoni Nuell de Nostrapacus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Nostrapacus, Carlos Nagore, col·locà la pilota just a les mans d'en Alaa Al Hafez. El marcador: 0 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Rino Pecetti de Nostrapacus va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Nostrapacus Gonzalo Herruzo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alaa Al Hafez. El marcador continuava 0 - 0.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Nostrapacus Celdoni Nuell va intentar enganyar Alaa Al Hafez amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Nostrapacus, Ignacio Ibáñez, col·locà la pilota just a les mans d'en Alaa Al Hafez. El marcador: 0 - 1.

Høvdingene

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Høvdingene van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 31, però Mysil Erholt va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 205 Minuto 96 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Muzaffer Dişli de Høvdingene va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Sverre Eidem al minut 96 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 271 Minuto 106 (Ocasión por el centro): Al minut 106 de partit, Hubert Derela quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mysil Erholt de Høvdingene va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javid Sadeghi de Høvdingene es va emportar una amonestació al minut 111 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Tor Thoresen va xutar fora per a Høvdingene, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): 林 (Lin) 海欣 (Haixin) de Høvdingene va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Høvdingene Javid Sadeghi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Bertrand Silvain es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 0 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Høvdingene Muzaffer Dişli, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Bertrand Silvain. El marcador continuava 0 - 1.