Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730691323

Amistoso (Int., RC) 730691323 Información oficial sobre el partido 730691323 en Hattrick

19.03.2024 18:50:00

Exceso De Queso Alineación oficial del equipo 'Exceso De Queso' en el partido 1 - 5 McMutton United Alineación oficial del equipo 'McMutton United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Exceso De Queso Alineación oficial del equipo 'Exceso De Queso' en el partido 0 - 3 McMutton United Alineación oficial del equipo 'McMutton United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Exceso De Queso

Goles Goles

  • 186 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 5 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Queso. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Leon Otatzabekoa va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 15 (Ocasión de falta): Queso va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 15, però el xut va anar a parar al pal.
  • 290 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Víctor Portillo va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Leon Otatzabekoa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Queso que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Queso, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En José Marcé va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 208 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Iván Zuazola de Queso va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Víctor Portillo es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cesc Fredera de Queso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

McMutton United

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Boris Kubánek que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 14 (Gol por la derecha): Grzegorz Bystrek va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 24, McMutton va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Iuri Marchesoli.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al 53 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a McMutton augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Iuri Marchesoli es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del McMutton van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andrija Bukta va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de 廖 (Liao) 北强 (Beiqiang). Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Eric Gulina de McMutton va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Grzegorz Bystrek al minut 86, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.