Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730690797

Amistoso (Int.) 730690797 Información oficial sobre el partido 730690797 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Arcángeles Alineación oficial del equipo 'Arcángeles' en el partido 3 - 3 Folle Dream Alineación oficial del equipo 'Folle Dream' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arcángeles Alineación oficial del equipo 'Arcángeles' en el partido 0 - 3 Folle Dream Alineación oficial del equipo 'Folle Dream' en el partido
Tiene bastante suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arcángeles

Goles Goles

  • 108 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 19, en Juan Miguel Aladrén la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Ergin Urun que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Ergin Urun va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Arcángeles eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 84, Jan Pilík va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 el Arcángeles va posar setge sobre la defensa central visitant però en Pablo Lacalle Villalón no va estar gens encertat.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): Arcángeles va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Jan Pilík va anar a parar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Arcángeles va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Faustino Gassia va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Arcángeles van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 82, però el xut de Ergin Urun des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Jon Cockrell de Arcángeles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Valcarcel de Arcángeles es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Folle Dream

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de James Longueville que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 20, quan James Desinor va posar els visitants Folle per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en James Longueville va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Jacinto Gonçalves de Folle, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Folle va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 54, quan James Desinor va quedar-se sol davant el porter Ero Frieira, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Folle quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jacinto Gonçalves va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.