Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730690218

Amistoso (Int., RC) 730690218 Información oficial sobre el partido 730690218 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Lleida Esportiu TCF Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu TCF' en el partido 5 - 3 FC Palermos Alineación oficial del equipo 'FC Palermos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lleida Esportiu TCF Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu TCF' en el partido 2 - 0 FC Palermos Alineación oficial del equipo 'FC Palermos' en el partido
Tiene bastante suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lleida Esportiu TCF

Goles Goles

  • 124 Minuto 27 (Gol de penalti): Al minut 27 l'àrbitre va premiar Lleida amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Gustavo Adolfo Dugarte va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 29 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Roman Úlehla de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 119 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Lleida a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Øyvind Løver va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Ektoras Koutsodimos anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Lleida.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Segismundo Cadorra xutant per a Lleida va fer anar la pilota just on la volia, però Jon Dalene, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Roman Úlehla va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Lleida Józef Jasik no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jon Dalene es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Cosme Ganer de Lleida va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 5 - 3.

FC Palermos

Goles Goles

  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Palermos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 90, Edward Wałowski va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Palermos van sortir al contraatac amb encert al minut 16, però Daniel Basl no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Edward Wałowski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Palermos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 62, però Radomil Hovorka va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 79 minuts, el Palermos va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 271 Minuto 118 (Ocasión por el centro): Palermos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 118, quan Jan Cihelka va quedar-se sol davant el porter Segismundo Cadorra, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan Cihelka de Palermos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miroslav Dudáček de Palermos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 119 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Radomil Hovorka.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Palermos Bořivoj Opatrný, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Segismundo Cadorra. El marcador continuava 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Palermos, Radomil Hovorka, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Palermos, Pavel Gajdoš, col·locà la pilota just a les mans d'en Segismundo Cadorra. El marcador: 3 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Daniel Basl de Palermos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Segismundo Cadorra en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.