Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730689914

Amistoso (Int.) 730689914 Información oficial sobre el partido 730689914 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

DeZine Alineación oficial del equipo 'DeZine' en el partido 1 - 1 Team Passcat Alineación oficial del equipo 'Team Passcat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
DeZine Alineación oficial del equipo 'DeZine' en el partido 3 - 3 Team Passcat Alineación oficial del equipo 'Team Passcat' en el partido
Tiene mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,7 % 36,9 % 33,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DeZine

Goles Goles

  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Miroslav Bohatec va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a DeZine per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Oscar Kodjo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Vincent Morin quasi marca en una jugada assajada de córner que Julian Jandl havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 el DeZine va posar setge sobre la defensa central visitant però en Julian Jandl no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 49 minuts, en Miroslav Bohatec no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Miroslav Bohatec de DeZine va intentar batre la porteria rival al minut 56 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Julian Jandl no va ser aprofitada per en Oscar Kodjo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): DeZine va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Leon Skrzydło ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Team Passcat

Goles Goles

  • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Markus Runsala va llençar el penal ras arran de pal.