Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730689900

Amistoso (Int., RC) 730689900 Información oficial sobre el partido 730689900 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

CE Països Catalans Alineación oficial del equipo 'CE Països Catalans' en el partido 5 - 1 Mirarn FC Alineación oficial del equipo 'Mirarn FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CE Països Catalans Alineación oficial del equipo 'CE Països Catalans' en el partido 2 - 1 Mirarn FC Alineación oficial del equipo 'Mirarn FC' en el partido
Tiene bastante suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Països Catalans

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Thanin Junsit de Catalans va aconseguir igualar el partit al minut 41, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Catalans contenien la respiració mentre en Amat Aleixandrí s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 130 Minuto 55 (Gol de falta): Al minut 55 en Ot Aubach va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 61 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Catalans. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Thanin Junsit xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Salman Lukman va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Catalans per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Ot Aubach va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Carlos Carriazo va estar a punt de marcar al minut 26 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El Catalans va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Amat Aleixandrí la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Amat Aleixandrí. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Carriazo de Catalans amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Marcos Joel Platté de Catalans va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Mirarn FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Mirarn agafava avantatge al minut 23 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Massimo Parrilla amb mestria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Michele Nacher de Mirarn va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.