Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730689046

Amistoso 730689046 Información oficial sobre el partido 730689046 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Teixeiro FC Alineación oficial del equipo 'Teixeiro FC' en el partido 1 - 1 UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Teixeiro FC Alineación oficial del equipo 'Teixeiro FC' en el partido 2 - 0 UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teixeiro FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 76 (Gol de falta): Al minut 76, Teixeiro van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Julio Valladolid va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Teixeiro enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 210 Minuto 36 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Julio Valladolid quasi empata el partit al minut 36, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 47 en León Vilallonga ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Mauricio Barcelona el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, León Vilallonga quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 214 Minuto 58 (Ocasión de penalti): Julio Valladolid va fallar un penal al minut 58, davant la desesperació dels aficionats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Basilli Orkoien de Teixeiro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

UE Makabi Dakostar

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Uemdlemos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 6. Chris Owens va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Uemdlemos sortien al contraatac. La falta llançada per Kveldulv Sjøli va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Uemdlemos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Konstantyn Flaszka, però el porter rival va fer una gran aturada.