Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730688981

Amistoso (Int., RC) 730688981 Información oficial sobre el partido 730688981 en Hattrick

19.03.2024 19:20:00

iPisoloni Alineación oficial del equipo 'iPisoloni' en el partido 0 - 1 Rivas United C.F Alineación oficial del equipo 'Rivas United C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
iPisoloni Alineación oficial del equipo 'iPisoloni' en el partido 0 - 1 Rivas United C.F Alineación oficial del equipo 'Rivas United C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

iPisoloni

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): El iPisoloni va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 15, però en Daniele Cavallotti va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Bojan Leban va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de iPisoloni que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de iPisoloni van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ignazio Selenati va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Damiano Giardinelli de iPisoloni va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Rivas United C.F

Goles Goles

  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Laurent Randrianasolo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a R.United.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Thanos Moustakis va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ferruccio Liuzzo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Uroš Milanić va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Laurent Randrianasolo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ferruccio Liuzzo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): R.United quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Hilmar Schildwächter va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Laurent Randrianasolo de R.United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.