Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730688423

Amistoso (Int.) 730688423 Información oficial sobre el partido 730688423 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Atletico Turuel Alineación oficial del equipo 'Atletico Turuel' en el partido 2 - 3 FC Cow Tipping Dwarfs Alineación oficial del equipo 'FC Cow Tipping Dwarfs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Turuel Alineación oficial del equipo 'Atletico Turuel' en el partido 0 - 2 FC Cow Tipping Dwarfs Alineación oficial del equipo 'FC Cow Tipping Dwarfs' en el partido
Tiene suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Turuel

Goles Goles

  • 104 Minuto 67 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Atletico al minut 67. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Jan Siwka va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 3.
  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Manolo Fagoaga es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manolo Fagoaga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joaquín Mingo Muñoz de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Cow Tipping Dwarfs

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Lionel Fredericks es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 54, Ergin Korer va pentinar un córner cap al segon pal que Trystan Butet va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Passaven 57 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Adelin Hascoët va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): Adelin Hascoët va xutar magistralment una falta al minut 8 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 丁 (Ding) 亚强 (Yaqiang) després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Daniele Panerati va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 84 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 84 per Adelin Hascoët va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Reiner Geisenfelder es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.