Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730687832

Amistoso 730687832 Información oficial sobre el partido 730687832 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

F.C. Vilallonga de Ter Alineación oficial del equipo 'F.C. Vilallonga de Ter' en el partido 1 - 2 Que Manera de Sufrirr Alineación oficial del equipo 'Que Manera de Sufrirr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Vilallonga de Ter Alineación oficial del equipo 'F.C. Vilallonga de Ter' en el partido 0 - 1 Que Manera de Sufrirr Alineación oficial del equipo 'Que Manera de Sufrirr' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Vilallonga de Ter

Goles Goles

  • 103 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els seguidors del Vilallonga van tornar a saltar d'alegria al minut 51. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Alípio Fernandes que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fuad Jehan va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Alípio Fernandes va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Fuad Jehan de Vilallonga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Que Manera de Sufrirr

Goles Goles

  • 170 Minuto 24 (Gol de falta): Sufrirr va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Adrien Aklin.
  • 184 Minuto 28 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Sufrirr per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 28. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Adrien Aklin. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Reint Mulhof va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Marko Turčinov de Sufrirr va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vardan Falakyan.