Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730687691

Amistoso (Int., RC) 730687691 Información oficial sobre el partido 730687691 en Hattrick

20.03.2024 09:30:00

Vienna Wolverine Alineación oficial del equipo 'Vienna Wolverine' en el partido 2 - 1 AC Enkelit Alineación oficial del equipo 'AC Enkelit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vienna Wolverine Alineación oficial del equipo 'Vienna Wolverine' en el partido 2 - 0 AC Enkelit Alineación oficial del equipo 'AC Enkelit' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vienna Wolverine

Goles Goles

  • 124 Minuto 25 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 25 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Franz Roth llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Passats 84 minuts, Co Heirbrandt, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. VW es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Manuel Valenzuela va entorpir al marcador d'en Marcelo Moreira per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 47 quan Marcelo Moreira de VW gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mario Jergler, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Angelantonio Pogliaghi de VW amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lukas Bösch es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

AC Enkelit

Goles Goles

  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ville Eljaala el va rematar Teemu Puhakainen amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Jari Väinölä de Enkelit va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 曾 (Zeng) 崇方 (Chongfang) de Enkelit va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nyyrikki Tuhkanen de Enkelit es va guanyar la targeta groga merescudament.