Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730687547

Amistoso (Int., RC) 730687547 Información oficial sobre el partido 730687547 en Hattrick

20.03.2024 17:25:00

FC Rinsumageest Alineación oficial del equipo 'FC Rinsumageest' en el partido 5 - 4 piruleta azul Alineación oficial del equipo 'piruleta azul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
FC Rinsumageest Alineación oficial del equipo 'FC Rinsumageest' en el partido 5 - 5 piruleta azul Alineación oficial del equipo 'piruleta azul' en el partido
Tiene un resultado normal 5.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,4 % 36,9 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Rinsumageest

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Cory MacPherson va donar a Rinsumageest un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Rinsumageest, atacant per l'esquerra al minut 39, va aprofitar el magnífic llançament de Jonathan Eelman per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Rinsumageest equilibrava la balança al minut 67. En Vincent Roep, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 137 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Falco de Vogel la va convertir en gol amb un remat de cap en Jonathan Eelman tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 75 el marcador es va actualitzar: 4 - 3.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Vincent Roep ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Rinsumageest es posava per davant 5 a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Vincent Roep es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Oran Gover va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local André Rafael Bonelli va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Falco de Vogel de Rinsumageest la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en André Rafael Bonelli.

piruleta azul

Goles Goles

  • 162 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 12 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Miguel Ángel Garrido Ochando de piruleta marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador visitant Milko Nopanen va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 41 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a piruleta prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Miguel Ángel Garrido Ochando.
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Bjørn Nordahl, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 4 - 4 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 87 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Joonas Lohi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.