Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730687339

Amistoso (Int.) 730687339 Información oficial sobre el partido 730687339 en Hattrick

19.03.2024 20:45:00

FC Dynamo Dimi Alineación oficial del equipo 'FC Dynamo Dimi' en el partido 0 - 4 Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Dynamo Dimi Alineación oficial del equipo 'FC Dynamo Dimi' en el partido 0 - 5 Deggial Alineación oficial del equipo 'Deggial' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Dynamo Dimi

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gjinush Shabani de Dynamo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Deggial

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Odion Moalosi estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Molleví Rausell va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 25.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al 48 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Deggial augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Odion Moalosi es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Fran Tarruella va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Al minut 86 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Alan Fenu va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Molleví Rausell quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Molleví Rausell va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ponsiano Kalyesubula al minut 41, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 284 Minuto 74 (Ocasión de penalti): Alan Fenu de Deggial va fallar un penal al minut 74, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dynamo. La jugada d'estratègia del Deggial per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pablo Rico va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Molleví Rausell es va quedar sol davant del porter, al minut 87. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Molleví Rausell de Deggial es va guanyar la targeta groga merescudament.