Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730687203

Amistoso (Int.) 730687203 Información oficial sobre el partido 730687203 en Hattrick

21.03.2024 01:00:00

TRALAU FC Alineación oficial del equipo 'TRALAU FC' en el partido 6 - 1 UD Libertas San Fernando Alineación oficial del equipo 'UD Libertas San Fernando' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TRALAU FC Alineación oficial del equipo 'TRALAU FC' en el partido 3 - 0 UD Libertas San Fernando Alineación oficial del equipo 'UD Libertas San Fernando' en el partido
Tiene bastante suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TRALAU FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Passat el minut 20 de joc, Dinko Kresoja facilitava les coses al TRALAU amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Tyler Hard va anar a parar al cap de Phyo Mg Swe que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a TRALAU el 2 - 1.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de TRALAU pel centre va donar un gran resultat: el gol de Wibe Delilez va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): TRALAU va trobar una esquerda a la defensa rival quan en 亮太 (Ryota) 稲田 (Inada) va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Pablo Gabriel sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Tyler Hard que, efectivament, va fer pujar el 5 - 1!
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dinko Kresoja, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 6 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El TRALAU ho intentava per la dreta per mitjà de Pablo Gabriel, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Pablo Ferrer Sax al minut 49 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dinko Kresoja va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 10 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Dinko Kresoja va ajudar molt al TRALAU. Hi va posar molt esforç, i això fa millors als jugadors del voltant.

UD Libertas San Fernando

Goles Goles

  • 190 Minuto 10 (Gol de falta): En Pablo Olmedo Ayuso va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joaquín Bizama de Libertas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julen Aragó López.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Niko Rantanen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.