Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730684719

Amistoso (Int., RC) 730684719 Información oficial sobre el partido 730684719 en Hattrick

21.03.2024 03:00:00

Club Atlético y Federal José Artigas Alineación oficial del equipo 'Club Atlético y Federal José Artigas' en el partido 2 - 1 F.C. FutCat Alineación oficial del equipo 'F.C. FutCat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Club Atlético y Federal José Artigas Alineación oficial del equipo 'Club Atlético y Federal José Artigas' en el partido 5 - 2 F.C. FutCat Alineación oficial del equipo 'F.C. FutCat' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,5 % 1,7 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético y Federal José Artigas

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Atlético contenien la respiració mentre en Adrian Foryszewski s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Atlético va augmentar la diferència quan Karaman Sukhashvili no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 18 (Ocasión de falta): Al minut 18, Julian Müller-Bekeschus gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Tommaso Sara va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Damián Alejandro Rolle rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Camilo Cangele va rematar alt.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Camilo Cangele una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Alfonso Rosado va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Oleg Kulichikhin gairebé va marcar per a Atlético des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

F.C. FutCat

Goles Goles

  • 154 Minuto 31 (Gol de penalti): FutCat va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Chavdar Getov.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Juan Raúl Oriol Gordo sol davant la porteria al minut 59, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Albert Maruny.