Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730684658

Amistoso (RC) 730684658 Información oficial sobre el partido 730684658 en Hattrick

20.03.2024 12:20:00

Tosta Rica Rica Alineación oficial del equipo 'Tosta Rica Rica' en el partido 2 - 0 Bardock13 Alineación oficial del equipo 'Bardock13' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tosta Rica Rica Alineación oficial del equipo 'Tosta Rica Rica' en el partido 0 - 1 Bardock13 Alineación oficial del equipo 'Bardock13' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,7 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tosta Rica Rica

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 9 minuts quan José 'Humilde' Troya Zamudio va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a TRR.
  • 186 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de TRR amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en José 'Humilde' Troya Zamudio, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Alex Lerín Castillo va fer al minut 38 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Enric Comes, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Enric Comes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Puerto.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Sergio Puerto de TRR per doble groga al minut 68.

Bardock13

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 10 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en André Preimel va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Bardock13 va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Lucas Skogen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.