Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730684067

Amistoso 730684067 Información oficial sobre el partido 730684067 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido 3 - 2 Nelet C.F. Alineación oficial del equipo 'Nelet C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido 4 - 0 Nelet C.F. Alineación oficial del equipo 'Nelet C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Veiga de Forcas

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Forcas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Agustí Ferran va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Gonzalo Guanes va donar a Forcas un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 els aficionats van embogir quan en Gonzalo Guanes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Forcas.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Agustí Ferran va marxar per velocitat al minut 40 i va fer una passada de la mort a Anis Warchan, però aquest va fallar.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Forcas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gonzalo Guanes ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Anis Warchan va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Nelet C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Nelet va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Manfred Müller, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ernesto da Agueirda que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 en Hurritz Aurkia va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Eugenio Rovini per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 28, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Nelet va estar a punt d'empatar al 30 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Eugenio Rovini que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Max Tauscher va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Geir Fjørtoft va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manfred Müller de Nelet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.