Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730683619

Amistoso (Int., RC) 730683619 Información oficial sobre el partido 730683619 en Hattrick

19.03.2024 22:45:00

Tiger_Team Alineación oficial del equipo 'Tiger_Team' en el partido 0 - 3 ATV Arminia Tübingen Alineación oficial del equipo 'ATV Arminia Tübingen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tiger_Team Alineación oficial del equipo 'Tiger_Team' en el partido 1 - 4 ATV Arminia Tübingen Alineación oficial del equipo 'ATV Arminia Tübingen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tiger_Team

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Anacleto Saavedra va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 61. En Emiliano Manicone va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): José Ernesto Angola va disposar d'una bona oportunitat al minut 70, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 290 Minuto 70 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Percy Carranza era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 70. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

ATV Arminia Tübingen

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Bruno Kassel quedar desmarcat i marcar per a Tübingen al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Yannik Abicht va augmentar l'avantatge de Tübingen a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, Tübingen va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Norbert Schlesien, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Remberto Cayo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 207 Minuto 42 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Norbert Schlesien va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alexander Voev va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.