Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730682865

Amistoso (Int., RC) 730682865 Información oficial sobre el partido 730682865 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Mediadoro Athletic_Club Alineación oficial del equipo 'Mediadoro Athletic_Club' en el partido 5 - 0 EL EXPRESO DE EL TREBOL Alineación oficial del equipo 'EL EXPRESO DE EL TREBOL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Mediadoro Athletic_Club Alineación oficial del equipo 'Mediadoro Athletic_Club' en el partido 7 - 0 EL EXPRESO DE EL TREBOL Alineación oficial del equipo 'EL EXPRESO DE EL TREBOL' en el partido
Tiene mala suerte 7.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mediadoro Athletic_Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en Alan Coarse va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Athletic_Club.
  • 130 Minuto 25 (Gol de falta): Bernd Mock va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 25 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Athletic_Club a 3 - 0. Bashir Ghasemi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 60 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Athletic_Club al minut 60, que va llançar ajustat al pal en Bernd Mock. 4 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Athletic_Club va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yiannakis Kokoris progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Khalil Othmane va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Nicola Discanni va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Anto Lošćac va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Yiannakis Kokoris. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Anto Lošćac de Athletic_Club va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 205 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Athletic_Club va estar a punt de marcar quan Anto Lošćac va fer una passada impressionant a Alan Coarse, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Bashir Ghasemi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nicola Discanni va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antti Kuvaja de Athletic_Club amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

EL EXPRESO DE EL TREBOL

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip EXPRESO Patricio Mercapide quasi marca al minut 10 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Óscar Muñoz Sánchez l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Coré Briñas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.