Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730682749

Amistoso (Int., RC) 730682749 Información oficial sobre el partido 730682749 en Hattrick

20.03.2024 23:15:00

Sevel_FC Alineación oficial del equipo 'Sevel_FC' en el partido 1 - 3 FC Vorsel Alineación oficial del equipo 'FC Vorsel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sevel_FC Alineación oficial del equipo 'Sevel_FC' en el partido 3 - 2 FC Vorsel Alineación oficial del equipo 'FC Vorsel' en el partido
Tiene mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,9 % 26,1 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sevel_FC

Goles Goles

  • 135 Minuto 13 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Cristóbal Garrido Hervás va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Johannes Fehling va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 201 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Robrecht Van Assche va disposar d'una bona oportunitat al minut 58, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Esteban Davalillo va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 59 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Esteban Davalillo.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cristóbal Garrido Hervás es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Vorsel

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Klemens Estrabaut arribés a peus de Jeen Kafhoek, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Vorsel el 1 - 1.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Passats 35 minuts de partit, Vorsel es va posar per davant amb un 1 - 2 quan László Hatala es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Steffen Breuherr de Vorsel l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 56 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Gian Luigi Cioni al minut 24 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sevel_FC. La jugada d'estratègia del Vorsel per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gian Luigi Cioni va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.