Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730681940

Amistoso (Int.) 730681940 Información oficial sobre el partido 730681940 en Hattrick

19.03.2024 19:15:00

La Garra Charrua Alineación oficial del equipo 'La Garra Charrua' en el partido 3 - 4 Zipolite Alineación oficial del equipo 'Zipolite' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Garra Charrua Alineación oficial del equipo 'La Garra Charrua' en el partido 3 - 0 Zipolite Alineación oficial del equipo 'Zipolite' en el partido
Tiene un resultado normal 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Garra Charrua

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Simmoz, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Vincenzo Sigalotti per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 139 Minuto 21 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Simmoz Paolo Zaniboni va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Byron Adoum va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 0 al marcador.
  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Omar Cucciniello va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Simmoz empatava el partit, 3 a 3, al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Valerio Cassizzi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Simmoz per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Omar Cucciniello va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bruno Magnotta va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69, Paolo Zaniboni arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Simmoz va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Omar Cucciniello en un 1 contra 1 amb el porter Ernesto Aynos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vincenzo Sigalotti va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Ernesto Aynos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Omar Cucciniello de Simmoz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Zipolite

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Zipolite va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 28, quan Jesús Coalla, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Duarte Agostinho de Zipolite va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.
  • 186 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Zipolite amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Jorge De Haro, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 79 minuts quan Jesús Coalla va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 4 per a Zipolite.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Zipolite van sortir al contraatac amb encert al minut 71, però Emiel Vansimpsen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emiel Vansimpsen.