Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730680407

Amistoso (Int.) 730680407 Información oficial sobre el partido 730680407 en Hattrick

20.03.2024 11:30:00

FC PaFF Alineación oficial del equipo 'FC PaFF' en el partido 3 - 0 Sierra Bezaniega Alineación oficial del equipo 'Sierra Bezaniega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC PaFF Alineación oficial del equipo 'FC PaFF' en el partido 6 - 1 Sierra Bezaniega Alineación oficial del equipo 'Sierra Bezaniega' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC PaFF

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Lajos Szögedi de Wolves, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Myles Glasford es va introduir dins la defensa central al minut 27, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Wolves a 3 - 0. Javier Balarezo va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Joe Duncan, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): Al minut 52, Luís Santiago Silveira gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Javier Balarezo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Sierra Bezaniega

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bezaniega va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Charlie Thorcull, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Igantzi Altxu va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Heino Bessemer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Riho Sõelsepp.