Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730679221

Amistoso (Int., RC) 730679221 Información oficial sobre el partido 730679221 en Hattrick

19.03.2024 18:25:00

FC Me United Alineación oficial del equipo 'FC Me United' en el partido 0 - 2 Schaap United Alineación oficial del equipo 'Schaap United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Me United Alineación oficial del equipo 'FC Me United' en el partido 0 - 3 Schaap United Alineación oficial del equipo 'Schaap United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Me United

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): El United va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 25, però en Luca Güttl va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de United van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Xaver De Doncker va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): United van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 74, però Luca Güttl va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Schaap United

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, Schaap es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Desley Duyn es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del United. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Eloi Lorca la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Schaap es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Christiaan Witlox, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 24 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Schaap va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Schaap quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Maciej Balas va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Luis Güdingen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 57, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Maciej Balas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Maciej Balas després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Stephan Spann va poder desviar-lo a córner.