Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730677607

Amistoso (Int.) 730677607 Información oficial sobre el partido 730677607 en Hattrick

19.03.2024 19:15:00

hamilcar Alineación oficial del equipo 'hamilcar' en el partido 3 - 2 Pompelit Alineación oficial del equipo 'Pompelit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
hamilcar Alineación oficial del equipo 'hamilcar' en el partido 1 - 1 Pompelit Alineación oficial del equipo 'Pompelit' en el partido
Tiene suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,7 % 38,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hamilcar

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de hamilcar va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Luigi Meles, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passats 57 minuts, Claudio Frisenda, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. hamilcar es posava per davant!
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 els aficionats van embogir quan en László Fóris va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de hamilcar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de hamilcar va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nicholas Ligorio va sortir per sobre el travesser.
  • 210 Minuto 44 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Claudio Frisenda quasi empata el partit al minut 44, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Alex Tozzato va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de hamilcar que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Mario Levorato va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Reno Pasotti de hamilcar es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luigi Meles de hamilcar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pompelit

Goles Goles

  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pompelit eren letals, i Janne Satamo va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 162 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Lameck Mwandila va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 60.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Tuukka Turunen va enviar un xut des de 40 metres al minut 28, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Tuukka Turunen, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Tuukka Turunen va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Janne Väkinen quasi marca en una jugada assajada de córner que Tuukka Turunen havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Janne Satamo al minut 44, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 270 Minuto 66 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Pompelit al minut 66, però el xut de Janne Satamo va topar amb la tanca defensiva.
  • 270 Minuto 84 (Ocasión de falta): El Pompelit va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 84 amb un llançament de falta perillós. En Janne Satamo però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Jesús López Simón de Pompelit va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.