Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730677366

Amistoso (RC) 730677366 Información oficial sobre el partido 730677366 en Hattrick

20.03.2024 12:20:00

Lo Gaiter del Baix Alineación oficial del equipo 'Lo Gaiter del Baix' en el partido 2 - 0 Athletic Calella FC Alineación oficial del equipo 'Athletic Calella FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lo Gaiter del Baix Alineación oficial del equipo 'Lo Gaiter del Baix' en el partido 1 - 1 Athletic Calella FC Alineación oficial del equipo 'Athletic Calella FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,1 % 2,1 % 15,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lo Gaiter del Baix

Goles Goles

  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Guiu Andreu va descol·locar totalment la defensa contrària i José Antonio Odria no va perdonar i va marcar el 1 - 0.
  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de José Antonio Odria la va convertir en gol amb un remat de cap en Sergio De Flor tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 84 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): José Antonio Odria va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gañán que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En William Ivybridge va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Athletic Calella FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Athletic van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alberto Diáguez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Moustapha Waldani de Athletic no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Ramas de Athletic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.