Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730677207

Amistoso (Int.) 730677207 Información oficial sobre el partido 730677207 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

El Clan Yuen Alineación oficial del equipo 'El Clan Yuen' en el partido 1 - 2 Sportfreunde Westring Alineación oficial del equipo 'Sportfreunde Westring' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
El Clan Yuen Alineación oficial del equipo 'El Clan Yuen' en el partido 3 - 4 Sportfreunde Westring Alineación oficial del equipo 'Sportfreunde Westring' en el partido
Tiene mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,5 % 51,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Clan Yuen

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): El Clan Yu s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en José Félix Pombo Garcia per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, Fabio Cornu gairebé va marcar per a El Clan Yu des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El El Clan Yu ho intentava per la dreta per mitjà de José Félix Pombo Garcia, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sali Akjoltoyev per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Boris Toppler va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kevin Embacher de El Clan Yu va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Josef Jančík de El Clan Yu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sportfreunde Westring

Goles Goles

  • 160 Minuto 65 (Gol de falta): Al minut 65 del partit, Konrad Knigge va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Torben Gerolstein que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sportfreunde van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Piotr Kreński va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 205 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Berthold Peisker marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Torben Gerolstein que va xutar a fora per molt poc.