Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730677022

Amistoso (Int.) 730677022 Información oficial sobre el partido 730677022 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Thomas Ripley Hits Alineación oficial del equipo 'Thomas Ripley Hits' en el partido 2 - 1 Diep Diep Diep Alineación oficial del equipo 'Diep Diep Diep' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Thomas Ripley Hits Alineación oficial del equipo 'Thomas Ripley Hits' en el partido 2 - 0 Diep Diep Diep Alineación oficial del equipo 'Diep Diep Diep' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thomas Ripley Hits

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Diep. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en José Cubero Arévalo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Talented t es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 35.
  • 124 Minuto 73 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 73 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Márk Gáspár. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Frederik Radl va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Talented t.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Talented t va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fiorenzo Menicucci va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fobe Nossent.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41, Giovanni Luraschi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Talented t va estar a punt de posar-se per davant al minut 53 però Charif Assoumani va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Talented t van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Rombout Grootveld, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Frederik Radl va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Rombout Grootveld de Talented t va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Diep Diep Diep

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Younes Azouz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Diep, Warren Wolters, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Sándor Horváth va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Diep que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Diep va anar a parar a la dreta de l'atac on en Maxime Darcis, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Diep va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Warren Wolters, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): Diep van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 62 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Sándor Horváth no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): El Diep va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 71, però en Younes Azouz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.