Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730676965

Amistoso (Int., RC) 730676965 Información oficial sobre el partido 730676965 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

UD Al-Andalus Alineación oficial del equipo 'UD Al-Andalus' en el partido 4 - 3 Hearts United Alineación oficial del equipo 'Hearts United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
UD Al-Andalus Alineación oficial del equipo 'UD Al-Andalus' en el partido 5 - 6 Hearts United Alineación oficial del equipo 'Hearts United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,3 % 37,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Al-Andalus

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al-Andalus, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Franco Maria Rossetto per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Al-Andalus va ser Giulio Di Egidio.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al-Andalus va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Franco Maria Rossetto va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Giulio Di Egidio va incrementar l'avantatge de Al-Andalus amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Mellado estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que 方 (Fang) 坤成 (Kuncheng), als 74 minuts, va fallar per ben poc.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Joan Martí Vendrell de Al-Andalus gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bernd Lichtenhäler de Al-Andalus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Hearts United

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 26 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jacinto López.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hearts van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Chris Cosme va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Hearts van mostrar una bona compenetració quan al minut 90 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Jermaine Rivera va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jermaine Rivera de Hearts la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.