Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730676685

Amistoso (Int.) 730676685 Información oficial sobre el partido 730676685 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Los Cansaliebres Alineación oficial del equipo 'Los Cansaliebres' en el partido 0 - 3 Vonderorter Fuzzys Alineación oficial del equipo 'Vonderorter Fuzzys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Los Cansaliebres Alineación oficial del equipo 'Los Cansaliebres' en el partido 1 - 6 Vonderorter Fuzzys Alineación oficial del equipo 'Vonderorter Fuzzys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Cansaliebres

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Cansaliebres va ser a punt de marcar al minut 22, quan el seu jugador Rangel Vasilev va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Maestro González de Cansaliebres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Diego Mingo Muñoz de Cansaliebres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Vonderorter Fuzzys

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Vonderorter agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Sushan 'Die Laus' Gurung amb mestria.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Sushan 'Die Laus' Gurung va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 59, i va fer pujar el 0 - 2 per a Vonderorter.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Andy Fitzsimmons va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Ilarratz Zeuga, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Frederik Plauk no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Gianrico 'Spaghettimann' Menabue de Vonderorter va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.