Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730676447

Amistoso (Int.) 730676447 Información oficial sobre el partido 730676447 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido 0 - 2 Juanita Von Fritzen S. V. Alineación oficial del equipo 'Juanita Von Fritzen S. V.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido 0 - 1 Juanita Von Fritzen S. V. Alineación oficial del equipo 'Juanita Von Fritzen S. V.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dardos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Dardos van sortir al contraatac al minut 4, però Iratzeder Sologuren va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Dardos van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Luis Sierra no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Dardos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Bernardo Tirado, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 75 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignats Tanne-Priedītis de Dardos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ignats Tanne-Priedītis va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Juanita Von Fritzen S. V.

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Juanita va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Joaquín Comunero, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Dagoberto Ricaurte que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Joaquín Comunero va augmentar l'avantatge de Juanita a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Juanita va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ziti Pagadizabal va desviar el xut final de Dagoberto Ricaurte després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Filipp Markuzov va fer una magnífica centrada, però la rematada de Félix Vives va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Dagoberto Ricaurte de Juanita va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 74 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Boris Boistard de Juanita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.