Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730676259

Amistoso 730676259 Información oficial sobre el partido 730676259 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

River13 Alineación oficial del equipo 'River13' en el partido 2 - 5 Isquiotibiales Delicados F.C. Alineación oficial del equipo 'Isquiotibiales Delicados F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
River13 Alineación oficial del equipo 'River13' en el partido 2 - 5 Isquiotibiales Delicados F.C. Alineación oficial del equipo 'Isquiotibiales Delicados F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

River13

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del River13 van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ovidio Rico Tendero va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de River13 van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Pere Joan Montpeó en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 es va veure una gran oportunitat per a River13 per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pere Joan Montpeó, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Francisco Chillarón va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Rafał Chmielnicki per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Esquina de River13 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, Francisco Chillarón de River13 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Isquiotibiales Delicados F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Osman Zherebchikov va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 31 de joc. Rafał Chmielnicki es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Modesto Eirei va augmentar l'avantatge de Isquiotibiales a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 36 de partit va donar a Isquiotibiales l'avantatge per 0 - 3. Modesto Eirei en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ramón María Ruiz de Isquiotibiales l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 44 de partit.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al 62 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Isquiotibiales augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ramón María Ruiz es rifés el porter i marqués el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Isquiotibiales va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Ramón María Ruiz va quedar-se sol davant el porter Alberto De los Santos, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Juan Ladusa de Isquiotibiales no va ser gol per ben poc.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, el Isquiotibiales va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Osman Zherebchikov s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Tom Marøy va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ramón María Ruiz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Osman Zherebchikov de Isquiotibiales va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.