Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730675379

Amistoso 730675379 Información oficial sobre el partido 730675379 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

UE Peacemakers Alineación oficial del equipo 'UE Peacemakers' en el partido 2 - 0 Nightmare UT Alineación oficial del equipo 'Nightmare UT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UE Peacemakers Alineación oficial del equipo 'UE Peacemakers' en el partido 1 - 1 Nightmare UT Alineación oficial del equipo 'Nightmare UT' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,4 % 69,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Peacemakers

Goles Goles

  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Peacemakers sabia com jugar al contraatac, i al minut 77, Steffen Rörig va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Peacemakers pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sergi Ribes va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): José Eguino quasi dona a Peacemakers l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Peacemakers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ovidiu Doban va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ceandro Torrellas va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Steffen Rörig va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Peacemakers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Quiriaco Gill.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Alejandro Reyna de Peacemakers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Nightmare UT

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Manuel Díaz del Campo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Nightmare van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de Abdelraliq Bouderbala des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Nightmare va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 76, quan Abdelraliq Bouderbala va quedar-se sol davant el porter Dinu Donţu, però aquest va poder aturar el xut.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Dinu Donţu va fer una estirada espectacular al minut 80, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Manuel Díaz del Campo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eleuterio Recamán de Nightmare amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.