Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730675282

Amistoso (Int.) 730675282 Información oficial sobre el partido 730675282 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

At. Vilasanes Alineación oficial del equipo 'At. Vilasanes' en el partido 1 - 4 Trotsky Vengaran F.C. Alineación oficial del equipo 'Trotsky Vengaran F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
At. Vilasanes Alineación oficial del equipo 'At. Vilasanes' en el partido 0 - 5 Trotsky Vengaran F.C. Alineación oficial del equipo 'Trotsky Vengaran F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Vilasanes

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Enrique Osorio Ulloa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Vilasanes.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Raúl Pons Plana va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Abel de Vilasanes es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Trotsky Vengaran F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 34 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a José Robson Goytacaz marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Nahuel Martín Ruiz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de TKVN, Atilio 'el Rusito' Svonik, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 143 Minuto 57 (Gol de contra por la derecha): Atilio 'el Rusito' Svonik va marcar al minut 57 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 3.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Valerio Pimpinella va augmentar l'avantatge de TKVN a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 23, en un 1 contra 1 amb el porter, però Achille Glanvall va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Valerio Pimpinella des de l'esquerra.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Saku Joona, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Saku Joona va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Achille Glanvall va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Morcillo Díaz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Kamil Szeszuła va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Achille Glanvall va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Rafael Gnazo de TKVN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.