Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730675167

Amistoso 730675167 Información oficial sobre el partido 730675167 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

tierras altas Alineación oficial del equipo 'tierras altas' en el partido 2 - 2 AC Rasca Alineación oficial del equipo 'AC Rasca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
tierras altas Alineación oficial del equipo 'tierras altas' en el partido 2 - 3 AC Rasca Alineación oficial del equipo 'AC Rasca' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,5 % 76,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tierras altas

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del tierras contenien la respiració mentre en Luis Gandía s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador Hallgeir Hvidsten de tierras, després de 17 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Petri Heino una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Emilio Salvatella va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del tierras sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Luis Gandía, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 90 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

AC Rasca

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 16 minuts Luis Rodal va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En Paco Roldán Caballero entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Rasca, un peu providencial d'en Javier Copóns va situar el 2-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Enrico Mazzolari quasi aconsegueix empatar per Rasca al minut 40, però Edgardo Domingo Aguirre va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Rasca que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Justin Jeal, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Javier Cursach de Rasca, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 60, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Enrico Mazzolari de Rasca no va ser gol per ben poc.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Javier Copóns va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Edgardo Domingo Aguirre, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rasca va ser a punt de marcar al minut 89, quan el seu jugador Jordi Altès va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.