Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730674781

Amistoso 730674781 Información oficial sobre el partido 730674781 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Losmacarenos Alineación oficial del equipo 'Losmacarenos' en el partido 5 - 5 Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Losmacarenos Alineación oficial del equipo 'Losmacarenos' en el partido 1 - 8 Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Losmacarenos

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Per Stensson, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Losmacarenos.
  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Pavel Toman va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.
  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 82 de partit i el marcador es posà 3 - 4 quan en Gian Carlo Idone, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Losmacarenos a l'empat.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): En Osama Ayoub va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Pavel Toman la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 4 al marcador.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, Losmacarenos aconseguia empatar el partit a 5 - 5 quan Gian Carlo Idone va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Juan Andrés Alperin i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Losmacarenos, però el xut de Gian Carlo Idone va sortir bastant desviat.

Corrala F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Esteban José Sepúlveda va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Jermaine Hofmeijer de Corrala va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Passaven 59 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Axel Goffin va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Józef Farat va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Józef Kowal que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 4 - 5 per a Corrala.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Józef Kowal quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Paweł Kosno va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Hennig Wilhelmsbad haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Corrala al minut 32.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Józef Farat va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jean-Marie Berthier de Corrala es va guanyar la targeta groga merescudament.