Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730674462

Amistoso (Int.) 730674462 Información oficial sobre el partido 730674462 en Hattrick

20.03.2024 12:10:00

Standart Club Alineación oficial del equipo 'Standart Club' en el partido 4 - 2 Pinatar CF Alineación oficial del equipo 'Pinatar CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Standart Club Alineación oficial del equipo 'Standart Club' en el partido 3 - 2 Pinatar CF Alineación oficial del equipo 'Pinatar CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,2 % 21,5 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Standart Club

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Standart eren letals, i Rondi Poeta va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Vyacheslav Lyakutkin, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Standart se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 30.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Leon Chuprynin va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 125 Minuto 57 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Semen Danyliuk va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 3 - 2 al minut 57.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Nasyr Dil'muhanov de Standart va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): El Standart ho intentava per la dreta per mitjà de Jaime Milante, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Standart van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 73 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Nasyr Dil'muhanov, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Pinatar CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 16 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Seran Márquez.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Seran Márquez va estar a punt de posar per davant a Pinatar amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Semen Katalkin va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Ayyache Ralimi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Semen Katalkin, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Seran Márquez.