Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730674163

Amistoso (Int.) 730674163 Información oficial sobre el partido 730674163 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

F.C. Mulero Alineación oficial del equipo 'F.C. Mulero' en el partido 3 - 1 Tinutul Zimbrilor Alineación oficial del equipo 'Tinutul Zimbrilor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Mulero Alineación oficial del equipo 'F.C. Mulero' en el partido 2 - 0 Tinutul Zimbrilor Alineación oficial del equipo 'Tinutul Zimbrilor' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mulero

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mulero contenien la respiració mentre en Filemón Chenel s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Mulero, atacant per l'esquerra al minut 79, va aprofitar el magnífic llançament de Duskor Arranberria per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): El gol de falta de Duskor Arranberria sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 90 i ampliar l'avantatge de Mulero a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Filemón Chenel arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Máté Petőcz del Mulero ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Filemón Chenel de Mulero gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Óscar Gill una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de George Mihalcea va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Duskor Arranberria va estar a punt d'avançar els locals al minut 75 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maximilian Lundgren de Mulero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tinutul Zimbrilor

Goles Goles

  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): TinutulZim va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 72, quan Iulian Mocean, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TinutulZim, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Iulian Mocean va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.